Geluk is

Bijbaan bij Actief Zorg

Een bijbaan met betekenis

De meest persoonlijke bijbaan die er is!

Werken als thuishulp

Als thuishulp help jij mensen met het huishouden die dat niet meer zelf kunnen. Je zorgt dat het huis weer helemaal spic en span is en maakt ondertussen een gezellig praatje. Hierbij gaat het om ouderen die niet alles zelf meer kunnen, maar ook om mensen die bijvoorbeeld aan het revalideren zijn. Je komt dus bij een heleboel verschillende mensen thuis, die altijd blij zijn om jou te zien! Dat is ook zo leuk aan deze bijbaan: je helpt jouw klanten niet alleen met een schoon huis, maar ook met het gezellige contact!
 

Werken wanneer het jou uitkomt!

Flexibele werktijden

Bij Actief Zorg kun je werken wanneer het jou uitkomt. Wij weten dat jij student bent. Een bijbaan moet voor jou goed te combineren zijn met je drukke schema. Daarom is het mogelijk om aan te geven wanneer je niet kunt werken, in verband met bijvoorbeeld tentamens. In het weekend ben je bij ons sowieso vrij! 

Jij verdient een goed salaris

Goed verdienen

Iets voor een ander betekenen is natuurlijk hartstikke fijn. Maar wij snappen ook dat je werkt om geld te verdienen! Goed om te weten: werken als thuishulp bij Actief Zorg wordt heel goed beloond. Je verdient €11,47 bruto per uur, ongeacht je leeftijd! Tel daar je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en verlof- & feestdagvergoeding bij op en je komt op een all-in salaris van ruim €15,00 per uur. Zo ben je er zeker van dat er genoeg op je bankrekening staat voor de leuke dingen in het leven.

Werken naast je zorgstudie?

Bijbaan in je eigen vakgebied

Volg je momenteel al een opleiding in de zorg? Bijvoorbeeld een opleiding tot helpende, verzorgende of verpleegkundige? Dan kun je in je vrije tijd aan de slag in je eigen werkveld! Afhankelijk van welke modules je binnen de opleiding al behaald hebt, mag je bepaalde werkzaamheden in de zorg uitvoeren. We kijken samen welke handelingen je al mag, kunt en wilt uitvoeren. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

Geluk is...
bijverdienen én iets voor een ander betekenen.

"Studeren en mensen helpen, bij Actief Zorg kan het!" Joana Zhou (24 jaar) werkt naast haar studie bij Actief Zorg. “Ik hoef nooit in het weekend of ’s avonds te werken. Alleen door...

Interesse in een bijbaan als thuishulp?