Wie

Wie we zijn

De naam Actief Zorg staat voor een thuiszorgorganisatie die doet. Wij dragen actief bij aan het leven van onze klant. We zijn ondernemend en durven onze nek uit te steken.

Onze medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel. Want, gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige klanten. Daar geloven wij in.

Wat we doen

Actief Zorg is een allround aanbieder van zorg in huis. Dat betekent dat we in bijna alle gevallen bij kunnen dragen aan het welzijn van mensen die graag zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen. Wij hebben ons gespecialiseerd in huishoudelijke ondersteuning, verzorging, verpleging en begeleiding. 

Benieuwd naar wat het werken in één van deze vakgebieden inhoudt? Wij vertellen je er graag meer over.

Geluk Dichtbij

Ons doel is om een zo gelukkig mogelijk leven thuis mogelijk te maken voor iedereen. Daarom zijn wij niet alleen bezig met de hulp die iemand nodig heeft. We willen ook graag weten waar iemand gelukkig van wordt. Dit noemen wij ‘Geluk Dichtbij’. 

Geluk Dichtbij betekent voor ons écht luisteren naar waar iemand behoefte aan heeft en daar naar handelen. Onze missie, visie en de 5 GELUK-waarden van Actief Zorg gaan hier dieper op in.

Tevredenheid van onze collega's

Actief Zorg wil de beste thuiszorgorganisatie zijn op het gebied van kwaliteit, service en klantwaarde. Dit lukt alleen door onze betrokken en gemotiveerde medewerkers. 

Om te weten wat onze medewerkers motiveert, houden wij elk jaar een medewerkerstevredenheidsonderzoek. Hier komen zaken aan bod zoals leidinggeven, betrokkenheid, autonomie, communicatie en contact met collega’s.

In het laatste onderzoek is Actief Zorg door haar eigen medewerkers beoordeeld met een 8,4. Daar zijn wij trots op! 

Actief Zorg groeit! Groei jij met ons mee?

Gelukkige medewerkers zorgen voor groei en dat merken we. De afgelopen jaren is Actief Zorg uitgegroeid tot de grootste aanbieder van thuiszorg in Brabant. 

Natuurlijk zijn we blij met deze groei. Maar we willen er wel voor zorgen dat onze nieuwe én bestaande klanten de zorg krijgen die ze van ons mogen verwachten. En dat lukt alleen met voldoende medewerkers met een passie voor zorg! Daarom zijn wij altijd op zoek naar gedreven collega’s. Kijk eens bij onze vacatures en ontdek waar jouw talent kan worden ingezet.