Huishoudelijke hulp bij Actief Zorg

Actief Zorg biedt thuis hulp bij het huishouden als dat zelf niet meer gaat. Als huishoudelijke hulp ondersteun je jouw klanten, zodat zij thuis kunnen blijven wonen in een schoon, fris en opgeruimd huis. 

Direct solliciteren als huishoudelijke hulp

Vertel iets over jezelf en jouw motivatie om te solliciteren via het formulier "Direct solliciteren als huishoudelijke hulp"...

huishoudelijke hulp

De meest persoonlijke baan die er is

Werken als huishoudelijke hulp

Als huishoudelijke hulp help jij mensen met het huishouden die dat niet meer zelf kunnen. Hierbij gaat het niet alleen om ouderen, maar ook om mensen die bijvoorbeeld aan het revalideren zijn. Jij bepaalt zelf de dagen en tijden waarop je beschikbaar bent. Werken als huishoudelijke hulp is daarom heel goed te combineren met de dingen in het leven die ook belangrijk zijn, zoals je gezin, studie, sociale contacten, mantelzorg of vrijwilligerswerk. Benieuwd of werken als huishoudelijke hulp iets voor jou is? Bekijk onze vacatures en lees wat onze collega’s vertellen over hun werk bij Actief Zorg.

Geluk is...
naar elkaar uit kunnen kijken.

Vera Taling werkt als huishoudelijke hulp bij Actief Zorg. "Wekelijks kom ik bij mevrouw van Rijen. Ze betekent veel voor mij. Ik ken zo’n beetje alle lief en leed en breng vaak nog even...

Geluk

Werken volgens "Geluk Dichtbij"

Wij werken vanuit de visie “Geluk Dichtbij”. Dit betekent dat wij niet alleen kijken naar de hulpvraag, maar ook naar de persoonlijke behoefte van de klant. Wij willen graag weten waar iemand gelukkig van wordt en hoe wij daaraan bij kunnen dragen. Dit noemen wij ‘Geluk Dichtbij’. 

Geluk Dichtbij betekent voor ons écht luisteren naar waar iemand behoefte aan heeft en daar naar handelen. In deze video vertellen onze collega's hoe zij "Geluk Dichtbij" toepassen in hun eigen werk.

Huishoudelijke hulp als bijbaan of vakantiewerk

Iets voor een ander betekenen is natuurlijk hartstikke fijn. Maar wij snappen ook dat je werkt om geld te verdienen! Goed om te weten: werken als huishoudelijke hulp bij Actief Zorg wordt goed beloond. Je verdient € 13,52 per uur, ongeacht je leeftijd. Zo ben je er zeker van dat er genoeg op je bankrekening staat voor de leuke dingen in het leven. Bovendien kun je bij Actief Zorg werken wanneer het jou uitkomt. Dat maakt het een ideale baan naast je studie.