Ondersteuning

Kantoor bij Actief Zorg

Onze zorgverleners staan er niet alleen voor. Om er voor te zorgen dat zij hun werk bij de klant thuis goed uit kunnen voeren, worden zij ondersteund door de collega’s op kantoor. 

Samen vormen we één team met hetzelfde doel voor ogen: een zo gelukkig mogelijk leven thuis voor onze klant.

Kantoor

De meest persoonlijke kantoorbaan die er is

Werken op kantoor

Van administratie tot ICT. Van communicatie tot P&O. En van coördinatie tot management. Het ondersteunen van onze zorgverlenende collega’s gebeurt op veel manieren.

Benieuwd op welke manier jij in een ondersteunende rol bij kan dragen aan een gelukkig leven thuis voor onze klanten? Bekijk onze vacatures en lees wat onze collega’s vertellen over hun werk op kantoor bij Actief Zorg.

vanuit welke vestiging ondersteun jij onze zorgverlenende collega's?

Werken op één van onze regiokantoren

Thuiszorg is de meest persoonlijke vorm van zorgverlening. Onze zorgverleners komen bij de klanten thuis en wonen vaak in dezelfde stad of in hetzelfde dorp.
 
We vinden het belangrijk dat we onze zorgverlenende collega’s dichtbij en persoonlijk kunnen blijven ondersteunen. Daarom hebben we kantoren in de regio’s waar wij actief zijn.

Geluk

Werken volgens "Geluk Dichtbij"

Wij werken vanuit de visie “Geluk Dichtbij”. Dit betekent dat wij niet alleen kijken naar de hulpvraag, maar ook naar de persoonlijke behoefte van de klant. Wij willen graag weten waar iemand gelukkig van wordt en hoe wij daaraan bij kunnen dragen. Dit noemen wij ‘Geluk Dichtbij’. 

Geluk Dichtbij betekent voor ons écht luisteren naar waar iemand behoefte aan heeft en daar naar handelen. In deze video vertellen onze collega's hoe zij "Geluk Dichtbij" toepassen in hun eigen werk.