Vakantiewerk in de zorg

Zet hart en handen in tijdens jouw bijbaan als huishoudelijke hulp.

Bij Actief Zorg kun je goed verdienen en werk je op flexibele tijden. Het uurloon is verhoogd naar maar liefst €13,52 bruto per uur. Dat is een all-in salaris van €18!

Dankbaar werk

Je bent er voor een ander, dat maakt dit werk bijzonder. De ouderen waar jij gaat schoonmaken zijn jou ontzettend dankbaar. 

Goed verdienen

Je verdient €13,52 bruto per uur. Dat is een all-in salaris van €18 per uur! Dat maakt dit één van de best betaalde bijbanen. 

Flexibele tijden

Bepaal zelf jouw werktijden! Geef je beschikbaarheid door en combineer je werk met sport, studie of andere belangrijke zaken.

De meest dankbare bijbaan die er is!

Werken als huishoudelijke hulp

Als huishoudelijke hulp help jij mensen met het huishouden die dat zelf niet meer kunnen. Je zorgt dat het huis schoon is en maakt ondertussen een gezellig praatje. Je komt bij ouderen thuis, maar ook bij klanten die bijvoorbeeld aan het revalideren zijn. Zo spreek je allerlei verschillende mensen, die blij zijn om jou te zien. Het staat goed op je CV, en je groeit als professional en als mens. 

Interesse in vakantiewerk?

Senna (17): ‘In de ochtenden werk ik en in de middag lig ik in het zwembad.

Senna Schoofs werkte afgelopen zomer als vakantiekracht bij Actief Zorg. Zijn moeder werkt als coördinator bij Actief Zorg en tipte hem dat ze vakantiekrachten zochten in de...