Vakantiewerk in de zorg

Als huishoudelijke hulp bij Actief Zorg kun je goed verdienen en werk je op flexibele tijden. Je verdient €13,52 bruto per uur. Daar komt je vakantiegeld en eindejaarsuitkering nog bij!

Interesse in vakantiewerk?

Dankbaar werk

Je bent er voor een ander, dat maakt dit werk bijzonder. De ouderen waar jij gaat schoonmaken zijn jou ontzettend dankbaar. 

Goed verdienen

Je verdient €13,52 bruto per uur, vanaf een minimale leeftijd van 16 jaar. Dat maakt dit één van de best betaalde bijbanen. 

Flexibele tijden

Bepaal zelf jouw werktijden! Geef je beschikbaarheid door en combineer je werk met sport, studie of andere belangrijke zaken.

De meest dankbare bijbaan die er is!

Werken als huishoudelijke hulp

Als huishoudelijke hulp help jij mensen met het huishouden die dat zelf niet meer kunnen. Je zorgt dat het huis schoon is en maakt ondertussen een gezellig praatje. Je komt bij ouderen thuis, maar ook bij klanten die bijvoorbeeld aan het revalideren zijn. Zo spreek je allerlei verschillende mensen, die blij zijn om jou te zien. Het staat goed op je CV, en je groeit als professional en als mens.

Elise (17 jaar): 'Deze bijbaan met flexibele tijden is ideaal voor in de vakantie of naast school

Ontdek de leukste bijbaan als huishoudelijke hulp in de thuiszorg. Als je denkt aan een bijbaan of vakantiewerk als huishoudelijke hulp denk je waarschijnlijk aan...