Geluk is

Opleiding bij Actief Zorg

meelopen, leren en afstuderen bij een erkend leerbedrijf

Bij Actief Zorg is het mogelijk om als stagiaire ervaring op te doen. Wij bieden BOL en voltijd stageplaatsen in de zorg, begeleiding en voor opleidingen zoals Bedrijfskunde, HRM, ICT, Marketing & Communicatie en veel meer. Daarnaast bieden wij leerplaatsen aan studenten die een BBL opleiding volgen.

Interesse in een stage bij Actief Zorg?

Ontdek de mogelijkheden bij Actief Zorg

Interesse in een stage- of leerplek? Laat je gegevens achter en wij kijken of er binnen onze organisatie plek is.

Benieuwd of we ook bij jou in de buurt stagemogelijkheden hebben voor jouw specifieke opleiding? 

Klik voor een zorgverlenende stage in de praktijk op "ons zorggebied" om te zien waar in Nederland wij Thuisondersteuning, Begeleiding, Verzorging of Verpleging bieden.

Ben je geïnteresseerd in een stage voor de praktijk bij één van onze ondersteunende diensten? Klik dan op "Actief Zorg vestigingen" om te zien waar wij jou een leerplek aan kunnen bieden. 

EEN EERLIJKE STAGEVERGOEDING VOLGENS ONZE CAO VVT

Goede beloning

Naast een professionele werkplek hebben we je ook financieel wat te bieden. Als je een opleiding volgt binnen het MBO/HBO en bij Actief Zorg een stage loopt van tenminste 144 uur per beroepspraktijkvormingsjaar of studiejaar, dan ontvang je een stagevergoeding van € 495,- per maand (peildatum 2023). Je ontvangt deze vergoeding voor gemaakte onkosten, zoals reiskosten, kosten van levensonderhoud en huisvesting. De vergoeding is gebaseerd op een voltijdstage van gemiddeld 4 dagen per week. Als je minder stage loopt dan wordt de vergoeding naar verhouding van het aantal dagen toegekend. 

Geluk is.. blijven leren!

Agnes (59 jaar) heeft Lef en gaat voor Groei. Dat zijn 2 van de 5 GELUK-waarden van Actief Zorg. In dit verhaal lees je over haar keuze om de opleiding Thuisondersteuner Zorg en Welzijn...

Geluk is...
je zegeningen tellen

Chantal Clerkx is de vaste verpleegkundige hulp van meneer Henneman. Zij werkt sinds 2009 voor Actief Zorg. Dankzij haar inspanningen kan meneer Henneman zelfstandig thuis blijven...

Zo weet je zeker dat je op de juiste begeleiding mag rekenen. 

Professionele begeleiding

Wij geloven in leren in de praktijk. Leren van iemand die het goede voorbeeld laat zien en die de leerling/stagiaire kan stimuleren en kan uitdagen. Maar ook kan geruststellen en kan zorgen voor een veilig leerklimaat. Dat vraag kennis en kunde van een werkbegeleider. Daarom volgen al onze werkbegeleiders onze interne training werkbegeleiding. Zo weet je zeker dat je op de juiste begeleiding mag rekenen. 

ACTIEF ZORG ALS ERKEND LEERBEDRIJF IN DE ZORG

Erkend leerbedrijf

Actief Zorg is als leerbedrijf erkend door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) voor verschillende opleidingen. SBB ondersteunt Actief Zorg als leerbedrijf, zodat wij studenten en leerlingen de beste begeleiding en coaching kunnen bieden.  

Stages in de praktijk  

Zoek je in combinatie met je opleiding een stage- of leerplek in de praktijk? Door ons brede zorgaanbod kunnen wij praktijkervaring aanbieden voor alle veelvoorkomende zorgverlenende functies en functies in de ambulante begeleiding.  

Wij ondersteunen je graag in jouw leerproces. Je leert bij ons hoe je de theorie kunt toepassen in de praktijk en hoe jij onze klanten zo goed mogelijk kan ondersteunen, zodat zij zo lang mogelijk gelukkig thuis kunnen blijven wonen. Daar doen we het voor! 

Stages voor de praktijk 

Ook biedt Actief Zorg stageplekken voor niet zorg-gerelateerde opleidingen. Er zijn genoeg mogelijkheden, van een snuffelstage tot een afstudeeronderzoek. Een stage voor de praktijk is mogelijk op verschillende afdelingen binnen onze organsatie. Deze afdelingen zijn ondersteunend aan de zorgverlening voor onze klanten. Denk hierbij onder andere aan P&O, Communicatie, Opleidingen, ICT, Service- en Helpdesk en alle andere diensten die indicrect maar op een onmisbare manier bijdragen aan het welzijn van onze klanten.  

EEN CARRIÈRE BIJ ACTIEF ZORG NA JE STAGE

Volop doorstroommogelijkheden

Lijkt het jou leuk om na je stage te blijven werken bij Actief Zorg? Top! Wij denken hierin heel graag met je mee. Samen kijken we of er een passende functie is waar jouw kwaliteiten en ambities tot zijn recht komen.  

Goed om te weten: wij zijn ervan overtuigd dat leren niet stopt na het afronden van je studie. Ook voor iedereen die bij Actief Zorg werkt bieden we daarom volop mogelijkheden om te blijven ontwikkelen. Actief Zorg biedt een breed aanbod aan e-learning modules, trainingen en interne opleidingen. Natuurlijk begrijpen we dat je die opgedane kennis graag toe wilt passen in de praktijk. Daarom is er doorlopend een uitgebreid aanbod aan interne vacatures en leerplekken voor alle collega's die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière.