Geluk is

Bijbaan bij Actief Zorg

Werken bij Actief Zorg

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan, een baan naast je huidige baan of vakantiewerk? Dan is werken bij Actief Zorg iets voor jou. Je kunt kiezen voor een bijbaan als Huishoudelijke hulp of in de Verzorging en Verpleging.

Lijkt dit je wel wat? Vul je gegevens hieronder in en ga binnenkort aan de slag!

Interesse in een flexibele baan?

Vertel iets over jezelf en jouw motivatie om te solliciteren via het formulier "Interesse in een flexibele baan?"...

De meest persoonlijke bijbaan die er is!

Werken als huishoudelijke hulp

Als huishoudelijke hulp help jij mensen met het huishouden die dat niet meer zelf kunnen. Je zorgt dat het huis weer helemaal spic en span is en maakt ondertussen een gezellig praatje. Hierbij gaat het om ouderen die niet alles zelf meer kunnen, maar ook om mensen die bijvoorbeeld aan het revalideren zijn. Je komt dus bij een heleboel verschillende mensen thuis, die altijd blij zijn om jou te zien! Dat is ook zo leuk aan deze bijbaan: je helpt jouw klanten niet alleen met een schoon huis, maar ook met het gezellige contact!
 

Jij verdient een goed salaris

Goed verdienen

Iets voor een ander betekenen is natuurlijk hartstikke fijn. Maar wij snappen ook dat je werkt om geld te verdienen! Goed om te weten: werken als huishoudelijke hulp bij Actief Zorg wordt heel goed beloond. Je verdient €13,52 bruto per uur, ongeacht je leeftijd!  Zo ben je er zeker van dat er genoeg op je bankrekening staat voor leuke dingen. 

Werken wanneer het jou uitkomt!

Flexibele werktijden

Als huishoudelijke hulp kun je werken wanneer het jou uitkomt. Een baan moet voor jou goed te combineren zijn met je priveleven, andere baan of studie. Daarom bepaal je zelf wanneer je wilt werken, ook als dit per week wisselt. 

Ervaring opdoen tijdens jouw studie

Werken in de Verzorging en Verpleging

Een bijbaan in de Verzorging en Verpleging is ideaal voor studenten die een studie volgen als Helpende plus, Verzorgende IG of Verpleegkunde. Je gaat zelfstandig op pad in de wijk en helpt de klanten met basiszorg, medicatie of je voert verpleegtechnische handelingen uit die jij geleerd hebt op school. Jouw salaris wordt bepaald op basis van het CAO VVT. 

Geluk is...
bijverdienen én iets voor een ander betekenen.

"Studeren en mensen helpen, bij Actief Zorg kan het!" Joana Zhou (24 jaar) werkt naast haar studie bij Actief Zorg. “Ik kan zelf mijn beschikbaarheid doorgeven, ook als dit per week...