Op bezoek bij meneer Henneman bij Chantal Clerkx

Geluk is...
je zegeningen tellen

Chantal Clerkx is de vaste verpleegkundige hulp van meneer Henneman. Zij werkt sinds 2009 voor Actief Zorg. Dankzij haar inspanningen kan meneer Henneman zelfstandig thuis blijven wonen. Maar Chantal is meer dan alleen een verpleegkundige hulp geworden. Voor hem is zij een vertrouwd iemand op wie hij kan bouwen en met wie hij interactie heeft.

Dat is ook wat Chantal belangrijk vindt: “Ik hecht waarde aan een goede band opbouwen met elkaar. Ook is het belangrijk dat mensen weer zin krijgen om met hun dag te beginnen. De meeste mensen willen geen hulp en dan is die stap heel groot. Dan probeer ik toch op een mooie, fijne manier zorg te leveren zonder dat iemand denkt ‘ik heb thuiszorg’.

Bij Actief Zorg heb ik de kans gekregen om door te groeien. Ik ben begonnen als Thuishulp en ben nu met het laatste jaar van mijn opleiding HBO-V bezig. Het is zo fijn om een werkgever te hebben die achter je staat en je vooruit helpt. Natuurlijk moet je het zelf doen en dat lukt omdat je weet dat je gewaardeerd wordt door zowel je werkgever, collega’s als klanten.”

LIEFDEMOETJEVIEREN-ActiefzorgHeusden-1.jpg
LIEFDEMOETJEVIEREN-ActiefzorgHeusden-10.jpg
LIEFDEMOETJEVIEREN-ActiefzorgHeusden-34.jpg