thuis

Verzorging & verpleging

Kunt u hulp gebruiken bij uw dagelijkse persoonlijke verzorging? Of heeft u door ziekte, ouderdom of een aandoening verpleegkundige hulp nodig? Dan helpen wij u graag met verpleging en/of verzorging aan huis. Wij begrijpen dat u graag zolang mogelijk thuis woont. Met de juiste verzorging of verpleging is dat zeker mogelijk.

  • Momenteel zijn er geen items aanwezig.

Jij maakt het verschil bij onze klanten thuis

Werken als verzorgende of verpleegkundige

Tijd voor een nieuwe uitdaging? Weleens aan de thuiszorg gedacht? Extramurale zorg is een hele uitdagende vorm van zorg verlenen. Er wordt veel gevraagd van je zelfstandigheid en je creativiteit. Elk bezoek aan de klant is anders, wat het werk heel divers maakt. 

Werken in de thuiszorg is de meest persoonlijke vorm van zorg. Elk bezoek is een echt één op één moment tussen jou en de klant, zonder tussenkomst van een pieper of collega’s. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Indien nodig kun je altijd rekenen op hulp van de collega’s uit je team. 

Bekijk onze vacatures en lees wat onze collega’s vertellen over hun werk bij Actief Zorg.
 

Kracht

De kracht van Actief Zorg

Wij behandelen mensen zoals wij zelf behandeld willen worden wanneer we zorg nodig hebben. Door hier steeds bewust van te zijn, werken wij op basis van gevoel en vertrouwen. 

Hierbij gaan wij altijd in gesprek met de klant over wat hij of zij belangrijk vindt. Waar kunnen wij iemand op dit moment écht mee helpen? Door tijdens elk huisbezoek deze vraag te stellen, kunnen wij als Actief Zorg bijdragen aan een zo gelukkig mogelijk leven thuis. Ook wanneer iemand zorg nodig heeft. 

Deze visie op zorg noemen wij “Geluk Dichtbij”. In deze video vertellen onze collega's hoe zij "Geluk Dichtbij" toepassen in hun eigen werk.

Medewerker Recruitment

Wilt u graag meer informatie over Verzorging & verpleging van Actief Zorg?

Of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Ik ben Mirthe Peppenster, telefoniste en receptioniste bij Actief Zorg. Voor al uw vragen kunt bij mij of één van mijn collega's terecht. U kunt bellen of een bericht achterlaten via het contactformulier