Begeleiding

Geluk is aandacht voor elkaar

Individuele begeleiding van Actief Zorg betekent begeleiding daar waar u dat nodig heeft. Wij werken altijd vanuit uw eigen mogelijkheden en netwerk.

Benieuwd op welke manier begeleiding bij kan dragen aan uw leven? Wij vertellen u er graag meer over.

Geef mensen de regie over hun leven terug

Werken als begeleider

Als begeleider draag je actief bij aan de zelfredzaamheid van mensen. Je bezoekt jouw klanten thuis en gaat aan de slag met individuele doelen. Hierbij ligt jouw nadruk op coachen en ontwikkelen. 

Je werkt nauw samen met andere zorgverleners en mensen uit het netwerk van de klant, zoals familie, vrienden en mantelzorgers. Samen met de klant maak je een begeleidingsplan met heldere doelen en je evalueert regelmatig. Op een praktische manier pak je problemen samen aan.

Benieuwd of werken in de begeleiding iets voor jou is? Bekijk onze vacatures en lees wat onze collega’s vertellen over hun werk als begeleider bij Actief Zorg.

Geluk

Werken volgens "Geluk Dichtbij"

Wij werken vanuit de visie “Geluk Dichtbij”. Dit betekent dat wij niet alleen kijken naar de hulpvraag, maar ook naar de persoonlijke behoefte van de klant. Wij willen graag weten waar iemand gelukkig van wordt en hoe wij daaraan bij kunnen dragen. Dit noemen wij ‘Geluk Dichtbij’. 

Geluk Dichtbij betekent voor ons écht luisteren naar waar iemand behoefte aan heeft en daar naar handelen. In deze video vertellen onze collega's hoe zij "Geluk Dichtbij" toepassen in hun eigen werk.

Telefoniste en Receptioniste

Wilt u graag meer informatie over Begeleiding van Actief Zorg?

Of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Ik ben Fianne Willemen-Feenstra, telefoniste en receptioniste bij Actief Zorg. Voor al uw vragen kunt bij mij of één van mijn collega's terecht. U kunt bellen of een bericht achterlaten via het contactformulier
vragen