Baas over je eigen toekomst

Samen met Tim Haars (van New Kids!) hebben wij meegedaan met het project ‘Baas over je eigen toekomst’. Check de video om te zien hoe onwijs tof en dankbaar het is om te werken in de thuiszorg!

Baas over je eigen toekomst is een samenwerking van gemeenten, werkgevers, brancheorganisaties en opleiders in de Drechtsteden. Zij slaan de handen ineen om de behoefte aan duizenden nieuwe mbo-banen invulling te geven, die de komende jaren door economische groei ontstaan. Met het programma helpen ze jongeren op weg bij het maken van een beroepskeuze.

Tim interviewt

Elke aflevering bevat leuke interviews met zowel de bazen als de medewerkers. En Tim Haars die aan de slag gaat op de werkvloer? Dat levert altijd leuke beelden op! Hij stelt de juiste vragen, is een tikkeltje eigenwijs maar bovenal geïnteresseerd én betrokken bij de campagne. 

Tim loopt mee

In deze aflevering loopt Tim een dagje mee met verschillende medewerkers van Actief Zorg. Hij spreekt onder meer met wijkverpleegkundige Esther en brengt een bezoekje aan meneer Ooms. Hij is net gewassen door onze verzorgende José en klaar voor een ontbijtje. Daar mag Tim wel voor zorgen! Ondertussen krijgen zowel José als meneer Ooms allerlei vragen op zich afgevuurd. Na afloop gaat Tim nog even langs bij Gerda, zij zorgt op de achtergrond voor alle planningen. Kortom: meer dan genoeg inspiratie voor toffe banen! Ben jij al Baas over je eigen toekomst?