03 augustus 2022   -   vac-1803

Stageopdracht : Integrale auditcyclus

Breda
32 - 36
MBO/HBO
CAO VVT

De stage opdracht of leerplek

Dit ga je doen

Actief Zorg is een thuiszorgorganisatie met ongeveer 5.000 medewerkers en 22.000 klanten. Wij zetten ons in voor iedereen die thuis hulp kan gebruiken. Voor de afdeling Actief Verbeteren zijn wij op zoek naar een stagiaire. Vanuit deze afdeling zijn we verantwoordelijk voor;

 • Het opzetten en borgen van een verbetercultuur;
 • Het optimaliseren van de bedrijfsvoering, klantgerichtheid en samenwerking binnen Actief Zorg.

Dit doen we door de klant- en medewerkersreis in alles wat we doen centraal te zetten. We werken vanuit GELUK en middels de LEAN methodiek, brengen processen in kaart en zijn onder andere verantwoordelijk voor onze keurmerken en projectenbeheer.

De stageopdracht – Dit ga je doen

We hebben voor de ISO9001 en Prezo keurmerken een auditplan opgesteld. Deze zijn verdeeld in jaarlijkse, tweejaarlijkse en driejaarlijkse interne audits. Daarnaast zijn er nog externe (initiële) audits en komt hier in de nabije toekomst ook de NEN7510 (informatiebeveiliging in de zorg) nog bij als keurmerk.

Deze cyclus bestaat niet alleen uit het uitvoeren van de audits en het terugkoppelen aan het managementteam, maar ook uit de opvolging van deze audits. Hoe ziet deze cyclus eruit en wie is waarvoor verantwoordelijk? Jij gaat hier een analyse van maken, proces voor opstellen en een implementatieplan voor schrijven.  

Jij bewaakt dat we als organisatie hierin nog steeds wendbaar blijven. Zo kunnen we snel blijven inspelen op ontwikkelingen in de sector en willen we ons niet laten leiden door gestelde kaders. Ook willen we ons unieke karakter niet verliezen. Het is belangrijk dat we blijven werken vanuit de leefwereld en niet vanuit systeemwereld.

De stagevoorwaarden

Dit willen we jou bieden

Als je bij Actief Zorg aan de slag gaat als stagiair of leerling, gaan we een samenwerking aan waar we beiden beter van worden. Dat betekent dat we niet alleen iets van jou vragen. We hebben je ook veel te bieden. Hieronder zie je wat je van ons mag verwachten.

 • Een stage overeenkomst van 32-36 uur per week. Bevalt het werken binnen Actief Zorg goed, dan willen we graag dat je blijft

 • Een stagevergoeding van €424,06 per maand op basis van 36 uur per week (2022)

 • Een uitdagende stage met veel afwisseling waarbij je echt onderdeel uit maakt van het team.

 • Je kunt werken op ons hoofdkantoor in Waalwijk of regiokantoor in Tilburg of Breda. Indien gewenst ook deels vanuit huis. Je bent minimaal 50% op kantoor aanwezig.

1
2
3
4
5

Jouw talenten

Deze stageopdracht of leerplek past bij jou wanneer…

Het gezegde luidt: “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.” Wij zijn er van overtuigd dat iedereen moet doen waar hij goed in is. Alleen wanneer je je talent ten volle kan benutten, leer je een vak waar je straks echt gelukkig van wordt. Deze stageopdracht of leerplek past helemaal bij jou wanneer je deze competenties bezit.

 • Je bent analytisch

 • Je hebt procesmatig inzicht en een helicopterview.

 • Je bent leergierig en hebt oog voor verbeteringen.

 • Je bent betrokken.

 • Je hebt affiniteit met de zorgsector en wordt enthousiast van onze GELUK visie.

 • Je bent beschikbaar voor deze stage opdracht in het schooljaar 2022/2023

 • Je zit in het 3de of 4de leerjaar

 • Je volgt de opleiding Bedrijfskunde of Management in de Zorg. Volg jij een andere opleiding die in jouw ogen ook aansluit bij deze opdracht, ook dan ben je van harte welkom!

Jouw huidige kennis

Dit vragen we van jou

Elk vakgebied is uniek. En ook elke stageopdracht of leerplek vraagt om andere kennis om hem goed uit te kunnen oefenen. Als je over deze kennis bezit, ben je in onze ogen geknipt voor deze stageopdracht of leerplek.