03 augustus 2022   -   vac-1806

Leerling Verzorgende IG
Interne opleiding

Roosendaal
24
MBO3-4

De functie

Dit ga je doen

Ben jíj de persoon die onze klanten een geluksgevoel wil brengen tijdens de zorg? 
Ben jíj de persoon die zichzelf graag verder wil ontwikkelen en wil doorgroeien? 
Dan is Actief Zorg naar jou op zoek als Leerling Verzorgende IG

In 2 of 3 drie jaar (afhankelijk van jouw vooropleiding) doorloop je de opleiding tot Verzorgende IG. 
Tijdens je opleiding ga je 1 dag per week naar school en heb je 1 dagdeel per week stage.  
De overige uren werk je zelfstandig in de wijk. 
Tijdens de opleiding krijg je begeleiding vanuit Actief Zorg van een werkbegeleider en praktijkopleider. 

De werkzaamheden 
Als Verzorgende IG houd je je bezig met de zorg voor en het welzijn van onze klanten. Je ondersteunt de klant in het dagelijkse leven door het uitvoeren van verzorgende en verplegende taken. Je stemt de hulp af op de mogelijkheden van de klant en de eventueel aanwezige mantelzorger. Daarnaast stimuleer je de zelfredzaamheid van de klant op lichamelijk en psychosociaal gebied. 
 
Wie ben jij 
Je kunt goed luisteren, je bent enthousiast, flexibel, zelfstandig en staat stevig in je schoenen. Je kunt goed communiceren met klanten, mantelzorgers, vrijwilligers, collega’s en andere zorgaanbieders. 
Je wilt je graag ontwikkelen in je vak en bent niet bang voor een uitdaging! Je hebt je, voordat je op deze vacature reageert, goed verdiept in de inhoud van het vak en de opleiding (bijv. bezoeken van een open avond, informatie over het vak en of opleiding inwinnen bij een (Leerling) Verzorgende IG). Hieruit is gebleken dat dit echt een beroep is dat bij jou past! 

Wat biedt Actief Zorg 
Het lesgeld en de boeken worden betaald door Actief Zorg. De schooltijd wordt vergoed voor maximaal 6 uur per schooldag per week en boventallig meelopen wordt vergoed voor maximaal 4 uur per week. Reiskosten en reistijd voor school worden niet vergoed. Reiskosten voor boventallig meelopen worden vergoed. Je tekent een leerovereenkomst inclusief terugbetalingsregeling bij het niet afronden van de opleiding of wanneer je binnen 3 jaar na het behalen van de opleiding uit dienst gaat. De opleiding start in september 2022 of februari 2023. Een niveautoets kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. 

De arbeidsvoorwaarden

Dit willen we jou bieden

Als je voor Actief Zorg gaat werken, willen we een langdurige samenwerking aangaan. Dat betekent dat we niet alleen iets van jou vragen. We hebben je ook veel te bieden. Naast een goed salaris zijn er tal van secundaire arbeidsvoorwaarden. Hiernaast zie je welke arbeidsvoorwaarden bij deze functie horen.

1
2
3
4

Jouw talenten

Deze functie past bij jou wanneer…

Het gezegde luidt: “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.” Wij zijn er van overtuigd dat iedereen moet doen waar hij goed in is. Alleen wanneer je je talent ten volle kan benutten, doe je werk waar je gelukkig van wordt. In deze functie ben je helemaal op je plek wanneer je deze competenties bezit.

  • Zelfstandig

  • Verantwoordelijk

  • Klantgericht

  • Sociaal

  • Je hebt affiniteit met de zorgsector

  • Je kunt je identificeren met onze GELUK visie

  • Diploma VMBO theoretisch, gemengd of kader of hoger

  • Overgangsbewijs van 3 naar 4 HAVO of VWO

  • Je bent flexibel inzetbaar, dat wil zeggen dat je in de avonden en de weekenden kunt werken

  • Je bent bereid en in staat om minimaal 24 uur per week te werken (inclusief school en boventallig meelopen)

Jouw huidige kennis

Dit vragen we van jou

Elke baan is uniek. En elke functie vraagt om andere kennis om hem goed uit te kunnen oefenen. Benieuwd of jouw huidige kennis past bij deze functie bij Actief Zorg? Hiernaast zie je wat wij van je vragen. Als je over deze kennis bezit, ben je in onze ogen geknipt voor deze baan.