02 augustus 2022   -   vac-1540

Thuishulp als vakantiewerk

De Bilt
2 - 30
Basis-/Voortgezet onderwijs
11,89 exclusief
Tot 04-09-2022

De functie

Dit ga je doen

Wil jij goed bijverdienen in de vakantie én iets voor een ander betekenen? Dan is het werken als thuishulp iets voor jou! 

Als thuishulp werk je bij onze klanten thuis. De klant is tijdelijk of langdurig niet in staat om geheel zelfstandig het huishouden uit te voeren. Vandaar is het zo waardevol dat jij ze hierin komt ondersteunen. Hierbij kun je denken aan stofzuigen, stoffen en het schoonmaken van keuken, badkamer en toilet. Sommige taken neem je over, andere taken voer je juist weer samen met de klant uit.

Daarnaast is er natuurlijk tijd voor een praatje! Merk je dat er iets is met de klant aan de hand is, dan kun je hiervoor bij jouw coördinator terecht. 

Voordat je zelfstandig naar jouw eerste klant toe gaat loop je eerst mee met een ervaren collega. Je krijgt uitleg over het werken als Thuishulp en de werkwijze van Actief Zorg. Zo zorgen we ervoor dat je fijn kunt werken

De arbeidsvoorwaarden

Dit willen we jou bieden

Als je voor Actief Zorg gaat werken, willen we een langdurige samenwerking aangaan. Dat betekent dat we niet alleen iets van jou vragen. We hebben je ook veel te bieden. Naast een goed salaris zijn er tal van secundaire arbeidsvoorwaarden. Hiernaast zie je welke arbeidsvoorwaarden bij deze functie horen.

  • Bevalt het werken als vakantiekracht? Dan kun je ook na de vakantieperiode bij ons blijven werken

  • Je bepaalt in overleg je eigen werktijden

  • Je verdient €15,00 per uur. Ongeacht je leeftijd! Dit is inclusief vakantiegeld, eindejaarsuitkering en verlofvergoeding.

  • Je werkt dicht bij huis en krijgt een reiskostenvergoeding. Ook als je met de fiets gaat!

  • Werk je tussen 1 juni en 30 september minimaal 60 uur dan ontvang je een bonus van 50 euro

1
2
3

Jouw talenten

Deze functie past bij jou wanneer…

Het gezegde luidt: “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.” Wij zijn er van overtuigd dat iedereen moet doen waar hij goed in is. Alleen wanneer je je talent ten volle kan benutten, doe je werk waar je gelukkig van wordt. In deze functie ben je helemaal op je plek wanneer je deze competenties bezit.

  • Je haalt energie uit het helpen van anderen

  • Je vindt het leuk om zelfstandig bij onze klanten te werken

  • Je bent sociaal

Kan zo'n jonge knul wel poetsen?

Senna Schoofs werkte afgelopen zomer als vakantiekracht bij Actief Zorg. Zijn moeder werkt als coördinator bij Actief Zorg en tipte hem dat ze vakantiekrachten zochten in de...